İSTANBUL / KADIKÖY - Cemal Diker İlkokulu

Mrt

"Sınıfımız Bir Sera, Tohumlar Yeşerdiii" projemiz saha ziyareti için seçilmiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi´nin 104. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü, okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Tüm şehitlerimize rahmet, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

Anasınıfı A ve B şubesi öğrencilerimiz, öğretmenleri Seher ATLI ve Şenay GÖKALP rehberliğinde hazırlamış oldukları "Sıfır Atık Projesi" ile geri dönüşümün önemine dikkat çektiler.

Mrt

İstiklal Marşı´mızın kabulünün 98. yıldönümü yapılan törenle kutlandı. Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoy´u saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Yeşilay haftası 3D sınıfımızın öğretmenleri Suna TOPUZ rehberliğinde hazırlamış olukları etkinlikle kutlandı.

Mrt

Okulumuzda depreme karşı alınacak önlemler, depremden korunma şekilleri, deprem sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler öğrencilerimize anlatıldı ve tatbikat gerçekleştirildi.

Mrt

Anasınıfı C şubesi öğrencilerimizin öğretmenleri Ebru CAN GÖKER rehberliğinde hazırlamış oldukları "Bilim Sokağı" projesi.

Kas

Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk´e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, yurt içinde ve yurt dışında görev yapan tüm öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyor, tüm eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyoruz.

Kas

Ebediyete irtihalinin 80. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü sevgi, rahmet ve şükranla anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 95. yılı okulumuzda yapılan törenle coşkuyla kutlandı.

Ekm

2018-2019 Eğitim öğretim yılı okul meclis başkanı seçimi rehber öğretmenlerimiz Mine KİLİTÇİ ve Bilge ACAR koordinatörlüğünde yapılmıştır. Seçim sonucunda 4/A sınıfı öğrencimiz Sümeyye KUĞU okul meclis başkanı, 4/C sınıfı öğrencimiz Eylül ULU okul meclis başkan yardımcısı seçilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder, yapacakları çalışmalarda başarılar dileriz.

Ekm

Rehberlik servisimiz tarafından 1., 2. ve 3. sınıf öğrencilerimize teknoloji bağımlılığı semineri verildi.

Ekm

Rehberlik servisimiz tarafınfan aylık olarak hazırlanan veli bülteninin bu ayki konusu "Teknoloji Bağımlılığı".

Eyl

Yeni eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize sağlıklı, mutlu, başarılı bir yıl dileriz.