İSTANBUL / KADIKÖY - Cemal Diker İlkokulu

Kas

"Güneş Gezegeni", "Dış Dünya Gezisi", "Ani Sel" kitaplarının yazarı Prof. Dr. Meltem ERİNÇMEN KANOĞLU okulumuz 4-E sınıfı öğrencileri ile buluşarak öğrencilerin okudukları kitaplarındaki kahramanlar ve hayatta kalma becerileri üzerine söyleşi yapmıştır. Solucanlar yardımıyla organik atıklardan toprak yapımına yönelik "Ekoloji Atölyesi" çalışmasını öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirmiştir. Söyleşi sonunda kitaplarını imzalayan Prof. Dr. Sayın Meltem ERİNÇMEN KANOĞLU'na teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

29 Ekim 1923'te ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümü coşkusunu yaşıyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu kutlu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyoruz.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. Sınıf ve Anasınıfı Listeleri - Uyum Eğitimi Veli Bilgilendirme Formu

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı'mızın bütün kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun. Bu müstesna günü tüm dünya çocuklarına armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 82'nci yıldönümünde özlem, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Eyl

Biyolog Sn. İbrahim AKMAN tarafından okulumuz öğretmen ve çalışanlarına "Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Eğitimi" verilmiştir.

Ağu

31 Ağustos itibariyle 2., 3. ve 4. sınıflarımız için 3 haftalık telafi eğitimi EBA Canlı Ders uygulaması üzerinden ekteki program doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

Anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimiz 21-25 Eylül tarihleri arasında okulumuzda uyum eğitimine katılacaklardır.

Eyl

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Taarruz'un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun.

Nis

Milli iradenin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100. yılında, ilk günkü coşkuyla... Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun.

Şbt

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen "Bugünden Yarına Emniyetle El Ele" projesi kapsamında Bostancı Şehit Semih Balaban Polis Merkezini ziyaret ettik.