Cemal Diker İlkokulu

Belgegeçer : 02163843779
WEB http://cemaldiker.meb.k12.tr
Adres : 19 Mayıs Mahallesi İnönü Caddesi Turapoğlu Sokak Sümko Sitesi No1 Kadıköy /İSTANBUL
VİZYON : Öğrenmeyi öğreten, bireysel ahlaka sahip, empati kurabilen, sorunun değil çözümün bir parçası olabilen, objektif bakış açısına sahip, öğrencileri yetenekleri doğrultusunda farklı sosyal aktivitelerle de destekleyen, model alınan ve tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerlere saygılı, özgüven ve sorumluluk sahibi, bilimsel düşünebilen, eleştirel, sorgulayıcı düşünebilen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0
Rehber Öğretmen : 2
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 1
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli : Normal Eğitim
Kantin: 1
Yemekhane : 1
Revir : 1
Saatler : 9:00-14:30
Bağlantı : ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon :
Lojman : 0 Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Kadıköy-Kartal Metro hattı ile Kozyatağı durağında inip 2 Numaralı (Odeabank) çıkışı takip ederek 500 m yürüyerek E5´ten; Yüzbeşevler durağında inerek Sümko Sitesi´ne doğru 250 m yürüyerek, Kadıköy´den; 19F numaralı otobüsle Sümer Sokak durağında inerek okulumuza ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri : 19 Mayıs Mahallesi İnönü Caddesi Turapoğlu Sokak Sümko Sitesi No:1 Kozyatağı/İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Kadıköy merkeze 5,5 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :