İSTANBUL / KADIKÖY - Cemal Diker İlkokulu

Cemal Diker İlkokulu

.
Adres
19 Mayıs Mahallesi İnönü Caddesi Turapoğlu Sokak Sümko Sitesi No1 Kadıköy /İSTANBUL
Vizyon
Öğrenmeyi öğreten, bireysel ahlaka sahip, empati kurabilen, sorunun değil çözümün bir parçası olabilen, objektif bakış açısına sahip, öğrencileri yetenekleri doğrultusunda farklı sosyal aktivitelerle de destekleyen, model alınan ve tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerlere saygılı, özgüven ve sorumluluk sahibi, bilimsel düşünebilen, eleştirel, sorgulayıcı düşünebilen bireyler yetiştirmektir.
Ulaşım
Kadıköy-Kartal Metro hattı ile Kozyatağı durağında inip 2 Numaralı (Odeabank) çıkışı takip ederek 500 m yürüyerek; E5´ten, Yüzbeşevler durağında inerek Sümko Sitesi´ne doğru 250 m yürüyerek; Kadıköy´den, 19F numaralı otobüsle Sümer Sokak durağında inerek okulumuza ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri
19 Mayıs Mahallesi İnönü Caddesi Turapoğlu Sokak Sümko Sitesi No:3 Kozyatağı/İSTANBUL
Okulumuz Kadıköy merkeze 5 km uzaklıktadır.